Tuo kattilaleipä kun vaatii kohotusaikaa 12-18t + 2t. Muuten on oikein helppotöinen.
Idean sain blogista www.kalamuija.blogspot.fi.
Hyvää tuli, yksi leipä meni lämpimänä jo iltapalalla kokonaan.
Onneksi tein kaksi ;)
Tuo leipä siis paistetaan kattilassa, siitä nimi.
Pullan olen nyt jonkin aikaa tehnyt suoraan pellille.
Kerran olivat vuoat loppu, niin kokeilin paistaa pellillä ja huomasin tuon toimivaksi tavaksi.
Eli kuten korvapuusteja tehdessä mutta palat leikataan suoraan ja laitetaan väljästi pellille.
Tuo on vähän kuin pellillinen Boston-kakkua.
Päälle valmiina sokerikuorrutetta, jonka väriä voi vaihdella.
Nopea leipoa ja nopeasti katoaa valmiina :)
Jos joku haluaa tarkempia reseptejä, kysy.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti